INGATLANKÖZVETÍTÉS ELADÓ INGATLAN KEREPESEN KISTARCSÁN CSÖMÖRÖN NAGYTARCSÁN GÖDÖLLŐN MOGYORÓDON

ELADÓ INGATLANOK KEREPES KISTARCSA CSÖMÖR NAGYTARCSA MOGYORÓD GÖDÖLLŐ

Ingatlan kereső

Keresett kifejezés:
Ár (Ft):
min.:
max.:
Település:
Típus:

MEZŐGAZDASÁGI INGATLAN, JÓ HELYEN - 785

MEZŐGAZDASÁGI INGATLAN, JÓ HELYEN - 785
MEZŐGAZDASÁGI INGATLAN, JÓ HELYEN
Ár (Ft):11 000 000
Típus:Telek
Település:Kistarcsa

Azonosító: 785

Kistarcsa és Nagytarcsa határán eladó 10.102m2 mezőgazdasági terület, mely gazdálkodásra, állattenyésztésre is alkalmas.

A mezőgazdasági területen elsősorban a növénytermesztés, az állattartás és állattenyésztés továbbá az ezekkel kapcsolatos, a saját termék feldolgozására, tárolására és árusítására szolgáló építmények helyezhetők el.

Az övezetek területén épület, építmény (kivétel a kerítés) csak szabadon állóan helyezhető el. Az épületek elhelyezésénél legalább 10 m mélységű előkertet és a szomszédos telekhatártól minimum 4 méter széles oldalkertet és 10 m mélységű hátsókertet kell biztosítani. Max. 50 m2 nagyságú épület építhető.

Az övezetben az alábbi melléképítmények, létesítmények helyezhetők el: a.) közmű-becsatlakozási műtárgy, b.) közműpótló műtárgy, c.) hulladéktartály-tároló, d.) kerti építmény, e.) húsfüstölő, jégverem, zöldségverem, f.) állatkifutó, g.) trágyatároló, komposztáló, h.) siló, ömlesztett anyag -, folyadék-és gáztároló, i.) építménynek minősülő antennatartó szerkezet, zászlótartó oszlop

Megközelítése földúton keresztül. Közművek bevezethetőek.

Irányár: 11Mf

Név:*
E-mail cím:*
Hozzászólás:*
Még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!